Dampet marinert scampi i rispasta
(H, G, SO, SK)
Svinekjøtt Dumpling
(H, G, SO, E)
Fylt med scampi og svinekjøtt
(H, G, SO, SK)
Fylt med kylling og grønnsaker
(H, G, SO)
Med scampi, svin, kylling og grønnsaker
(H, G, SO, SK, SU)
velg fyll, mellom:
- Fritert kylling med chillimajo
- Svinenakke med kimchee
- Peking and med hoisin saus
(H, G, SO, E)
Fylt med svinekjøtt og grønnsaker
(H, G, SO, E)
serveres med kinesiske
pannekaker, agurk, vårløk og
hoisin saus
(H, G, SO)
Med blomkål purè
(SK)
Friterte ebi reker servers med
avokado, agurk og teryaki saus
(H, G, SO, SK)
Lett stekt marinert hvalbiff
med balsamico ponzu, ingefær
og salat
(H, G, SO)
Med fisk og skalldyr
(H, G, SO, SK, B, F)
Med scampi, kamskjell og fisk
(H, G, SO, SK, B, F)
Frityrstekt svinefilet i sursøt
saus, servert med grønnsaker og ananas
(H, G, E)
Wokstek kylling i Szechuan saus
med grønnsaker
(H, G, E, SO)
Wokstek biff i Szechuan saus
med grønnsaker
(H, G, E, SO)
Wokstek biff i karri saus med
grønnsaker
(H, G, E, SO)
og. hvitløk/chilli-saus
(H, G, SO, SK, E)
Wokstekt scampi, kamskjell og fisk
i szechuan chilli-saus
(H, G, SO, SK, F)
Hong Kong style BBQ saus
(H, G, SO)
(H, G, SO, E)
(H, G, SO, E, SE)
Frityrstekte strimler av okse
ytrefilet med løk, paprika, og
purreløk i kinesisk peppersaus
(H, G, SO, E, SE)
bakt potet
(H, G, SO)
grønnsaker og urte dipp
(H, G, SO, E)
Med sopp, grønnsaker,
vilt saus og stekte mandelpoteter
(H, G, SO)
(H, G, SO)
(H, G, SO)
Kylling i Szechuan saus med
grønnsaker og cashewnøtter
(SO, N)
servers i «hot pot» med grønnsaker
(H, G, SO, SK)
H=hvete, G=gluten, SO=soya, SU=sulfitter
F=fisk, SK=skalldyr, B=bløtdyr, M=melk,
N=nøtter, E=egg, P=peanøtter, S=sitrus
sopp i Szechuan chili saus og cashewnøtter
(H, G, SO,N)
med dipp
(H, G, E, SO)