TAKEAWAY VARMRETTER

Dim Sum

1. Dim sum "Ha Gua"

       Dampet marinert scampi i rispasta

        (H, G, SO, SK)

98,-

2. Dim Sum "Siu Mai Pork"

       Svinekjøtt Dumpling

         (H, G, SO, E)

107,-

3. Fritert Wonton

       Fylt med scampi og svinekjøtt

       (H, G, SO, SK)


107,-

5. Japansk "Gyoza"

      Fylt med kylling og grønnsaker

      (H, G, SO)


107,-

6. 4stk. Små friterte dim sum

      Med scampi, svin, kylling og grønnsaker

      (H, G, SO, SK, SU)

107,-

7. Steam bun

      velg fyll, mellom:
      - Fritert kylling med chillimajo

      - Svinenakke med kimchee
      - Peking and med hoisin saus

       (H, G, SO, E)

95,-

Forretter

10. Sprøstekt Vårrull

           Fylt med svinekjøtt og grønnsaker

            (H, G, SO, E)

75,-

13. Peking And

           serveres med kinesiske

           pannekaker, agurk, vårløk og

           hoisin saus

            (H, G, SO)

134-

11. Ristet Kamkjell

            Med blomkål purè

             (SK)

143,-

12. Tempura "ebi fry" Salat

            Friterte ebi reker servers med

            avokado, agurk og teryaki saus

             (H, G, SO, SK)

152,-

14. Hval Tataki

           Lett stekt marinert hvalbiff

           med balsamico ponzu, ingefær

           og salat       

          (H, G, SO)

125,-

Supper

16. Miso Suppe

           Med fisk og skalldyr

            (H, G, SO, SK, B, F)

107,-

125,-

17. Tom Yum Sjømat Suppe

             Med scampi, kamskjell og fisk

              (H, G, SO, SK, B, F)

81. Svinekjøtt i Sursøt Saus 

            Frityrstekt svinefilet i sursøt

            saus, servert med grønnsaker og ananas

             (H, G, E)

223,-

Kjøkkensjefen's Anbefalinger

82. Kylling i Szechuan Saus

            Wokstek kylling i Szechuan saus

            med grønnsaker

            (H, G, E, SO)

218,-

86. Oksefillet i Szechuan Saus

          Wokstek biff i Szechuan saus

          med grønnsaker

            (H, G, E, SO)

218,-

83. Biff i Karri Saus

           Wokstek biff i karri saus med

           grønnsaker

            (H, G, E, SO)

218,-

  209,-

49. Stekt Nudler (biff/kylling)


503. Stekt Ris (biff/kylling)


199,-

Hovedretter

260,-

20. Scampi ball 
             Fritert scampi med paprika, purreløk

             og. hvitløk/chilli-saus

              (H, G, SO, SK, E)

     

21. TinTin sjømat pot 

              Wokstekt scampi, kamskjell og fisk
              i szechuan chilli-saus

               (H, G, SO, SK, F)

277,-

23. Cha Siu
             Honning marinert svinenakke i

             Hong Kong style BBQ saus

               (H, G, SO)

256,-

24. Frityrstekt Kylling
              Med sweet chilli saus

               (H, G, SO, E)

241,-

250,-

25. Singapore Biff
              Stekte strimler av okse ytrefilet med
              løk, purreløk i søt chilli saus

               (H, G, SO, E, SE)

26. Kantonesisk Pepper Biff

               Frityrstekte strimler av okse

               ytrefilet med løk, paprika, og

               purreløk i kinesisk peppersaus

                (H, G, SO, E, SE)

250,-

27. Hot pan Indrefilet av okse 
              Med grønnsaker, peppersaus og                 

              bakt potet

              (H, G, SO)

323,-

28. Fritert Lammeside
              Serveres med kjøkkensjefens utvalgte

              grønnsaker og urte dipp

                (H, G, SO, E)

268,-

29. Lammecarrè             

             Med sopp,  grønnsaker, 

             vilt saus og stekte mandelpoteter

            (H, G, SO)

323,-

30. Peking And
              Stekt andefilet servert med kinesiske                    pannekaker agurk, vårløk og hoisin saus

                (H, G, SO)

295,-

31. Braisert Andefilet 
              Med grønnsaker, sopp og sate saus

               (H, G, SO)

289,-

403. Kylling Gong Bao

                  Kylling i Szechuan saus med

                  grønnsaker og cashewnøtter

                  (SO, N)

232,-

407. Kam Gong Hot Pot 
                   Kylling, biff og scampi i sate saus og       

                   servers i «hot pot» med grønnsaker

                    (H, G, SO, SK)

268,-

ALLERGENER

H=hvete, G=gluten, SO=soya, SU=sulfitter

F=fisk, SK=skalldyr, B=bløtdyr, M=melk,

N=nøtter, E=egg, P=peanøtter, S=sitrus

 Vegetar retter

35. Four Sesons Hot Pot
             Kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker og

             sopp i Szechuan chili saus og cashewnøtter

              (H, G, SO,N)

214,-

36. Tempura Grønn
              Friterte grønnsaker på Japansk vis

              med dipp

              (H, G, E, SO)

214,-