Dampet marinert scampi i rispasta
(H, G, SO, SK)
Svinekjøtt Dumpling
(H, G, SO, E)
Fylt med scampi og svinekjøtt
(H, G, SO, SK)
Fylt med kylling og grønnsaker
(H, G, SO)
Med scampi, svin, kylling og grønnsaker
(H, G, SO, SK, SU)
velg fyll, mellom:
- Fritert kylling med chillimajo
- Svinenakke med kimchee
- Peking and med hoisin saus
(H, G, SO, E)
Frityrstekte avokado med
teriyaki saus
(H, G, E)
Fylt med svinekjøtt og grønnsaker
(H, G, SO, E)
Med blomkål purè
(SK)
Friterte ebi reker servers med
avokado, agurk og teryaki saus
(H, G, SO, SK)
serveres med kinesiske
pannekaker, agurk, vårløk og
hoisin saus
(H, G, SO)
Lett stekt marinert hvalbiff
med balsamico ponzu, ingefær
og salat
(H, G, SO)
Wonton med scampi og
svinekjøtt i suppe
(H, G, SO, SK, E)
Med fisk og skalldyr
(H, G, SO, SK, B, F)
Frityrstekt svinefilet i sursøt
saus, servert med grønnsaker og ananas
(H, G, E)
Wokstek kylling i Szechuan saus
med grønnsaker
(H, G, E, SO)
Wokstek biff i karri saus med
grønnsaker
(H, G, E, SO)
Med scampi, kamskjell og fisk
(H, G, SO, SK, B, F)
H = hvete, G = gluten, SO = soya, SU =s ulfitter
F = fisk, SK= skalldyr, B = bløtdyr, M = melk,
N = nøtter, E = egg, P = peanøtter, S = sitrus
Wokstek biff i Szechuan saus
med grønnsaker
(H, G, E, SO)
og. hvitløk/chilli-saus
(H, G, SO, SK, E)
Wokstekt scampi, kamskjell og fisk
i szechuan chilli-saus
(H, G, SO, SK, F)
hummersaus, servert med brokkoli og
stekte poteter
(H, G, SK, F)
Hong Kong style BBQ saus
(H, G, SO)
(H, G, SO, E)
(H, G, SO, E, SE)
Frityrstekte strimler av okse ytrefilet
med løk, paprika, og purreløk i
kinesisk peppersaus.
(H, G, SO, E, SE)
bakt potet
(H, G, SO)
Med sopp, grønnsaker,
vilt saus og stekte mandelpoteter
(H, G, SO)
(H, G, SO)
(H, G, SO)
Lammecarrrè og Indrefilet av okse
serveres med rødvin saus, mandelpoteter, brokkoli og asparges.
(H,G)
Kylling i Szechuan saus med
grønnsaker og cashewnøtter
(SO, N)
servers i «hot pot» med grønnsaker
(H, G, SO, SK)
grønnsaker og urte dipp
(H, G, SO, E)
H = hvete, G = gluten, SO = soya, SU =s ulfitter
F = fisk, SK= skalldyr, B = bløtdyr, M = melk,
N = nøtter, E = egg, P = peanøtter, S = sitrus
sopp i Szechuan chili saus og cashewnøtter
(H, G, SO,N)
med dipp
(H, G, E, SO)