Takeaway VARMRETTER

Dim Sum

1. Dim sum "Ha Gua"

       Dampet marinert scampi i rispasta

        (H, G, SO, SK)

116,-

2. Dim Sum "Siu Mai Pork"

       Svinekjøtt Dumpling

         (H, G, SO, E)

125,-

3. Fritert Wonton

       Fylt med scampi og svinekjøtt

       (H, G, SO, SK)


125,-

5. Japansk "Gyoza"

      Fylt med kylling og grønnsaker

      (H, G, SO)


125,-

125,-

6. 4stk. Små friterte dim sum

      Med scampi, svin, kylling og grønnsaker

      (H, G, SO, SK, SU)

108,-

7. Steam bun

      velg fyll, mellom:
      - Fritert kylling med chillimajo

      - Svinenakke med kimchee
      - Peking and med hoisin saus

       (H, G, SO, E)

Forretter

125,-

9. Tempura Avokado 

        Frityrstekte avokado med

        teriyaki  saus 

         (H, G, E)

10. Sprøstekt Vårrull

           Fylt med svinekjøtt og grønnsaker

            (H, G, SO, E)

77,-

11. Ristet Kamkjell

            Med blomkål purè

             (SK)

165,-

12. Tempura "ebi fry" Salat

            Friterte ebi reker servers med

            avokado, agurk og teryaki saus

             (H, G, SO, SK)

165,-

13. Peking And

           serveres med kinesiske

           pannekaker, agurk, vårløk og

           hoisin saus

            (H, G, SO)

143,-

14. Hval Tataki

           Lett stekt marinert hvalbiff

           med balsamico ponzu, ingefær

           og salat       

          (H, G, SO)

139,-

Supper

135,-

15. Wonton Suppe

           Wonton med scampi og

           svinekjøtt i suppe

           (H, G, SO, SK, E)

16. Miso Suppe

           Med fisk og skalldyr

            (H, G, SO, SK, B, F)

118,-

Kjøkkensjefen's Anbefalinger

242,-

81. Svinekjøtt i Sursøt Saus 

            Frityrstekt svinefilet i sursøt

            saus, servert med grønnsaker og ananas

             (H, G, E)

82. Kylling i Szechuan Saus

            Wokstek kylling i Szechuan saus

            med grønnsaker

            (H, G, E, SO)

242,-

83. Biff i Karri Saus

           Wokstek biff i karri saus med

           grønnsaker

            (H, G, E, SO)

242,-

143,-

17. Tom Yum Sjømat Suppe

             Med scampi, kamskjell og fisk

              (H, G, SO, SK, B, F)

ALLERGENER

H = hvete, G = gluten, SO = soya, SU =s ulfitter

F = fisk, SK= skalldyr, B = bløtdyr, M = melk, 

N = nøtter, E = egg, P = peanøtter, S = sitrus 

242,-

86. Oksefillet i Szechuan Saus

          Wokstek biff i Szechuan saus

          med grønnsaker

            (H, G, E, SO)

249,-

49. Stekt Nudler (biff/kylling)


503. Stekt Ris (biff/kylling)


239,-

Hovedretter

20. Scampi ball 
             Fritert scampi med paprika, purreløk

             og. hvitløk/chilli-saus

              (H, G, SO, SK, E)

     

278,-

313,-

21. TinTin sjømat pot 

              Wokstekt scampi, kamskjell og fisk
              i szechuan chilli-saus

               (H, G, SO, SK, F)

22. Havets Symfoni 
              Pannestekt laks, torsk og scampi med

              hummersaus, servert med brokkoli og

              stekte poteter

               (H, G, SK, F)

349,-

23. Cha Siu
             Honning marinert svinenakke i

             Hong Kong style BBQ saus

               (H, G, SO)

288,-

24. Frityrstekt Kylling
              Med sweet chilli saus

               (H, G, SO, E)

258,-

25. Singapore Biff
              Stekte strimler av okse ytrefilet med
              løk, purreløk i søt chilli saus

               (H, G, SO, E, SE)

278,-

26. Kantonesisk Pepper Biff

        Frityrstekte strimler av okse ytrefilet

           med løk, paprika, og purreløk i

           kinesisk peppersaus.  

             (H, G, SO, E, SE)

278,-

27. Hot pan Indrefilet av okse 
           Med grønnsaker, peppersaus og             

           bakt potet

            (H, G, SO)

399,-

29. Lammecarrè             

             Med sopp,  grønnsaker, 

             vilt saus og stekte mandelpoteter

            (H, G, SO)

409,-

30. Peking And
              Stekt andefilet servert med kinesiske                    pannekaker agurk, vårløk og hoisin saus

                (H, G, SO)

348,-

328,-

31. Braisert Andefilet 
              Med grønnsaker, sopp og sate saus

               (H, G, SO)

429,-

32. Lotus Spésial Tallerken

              Lammecarrrè og Indrefilet av okse

              serveres med rødvin saus, mandelpoteter,                brokkoli og asparges.

              (H,G)

403. Kylling Gong Bao

                  Kylling i Szechuan saus med

                  grønnsaker og cashewnøtter

                   (SO, N)

258,-

407. Kam Gong Hot Pot 
                   Kylling, biff og scampi i sate saus og       

                   servers i «hot pot» med grønnsaker

                    (H, G, SO, SK)

298,-

28. Fritert Lammeside
           Serveres med kjøkkensjefens utvalgte

           grønnsaker og urte dipp

            (H, G, SO, E)

298,-

ALLERGENER

H = hvete, G = gluten, SO = soya, SU =s ulfitter

F = fisk, SK= skalldyr, B = bløtdyr, M = melk, 

N = nøtter, E = egg, P = peanøtter, S = sitrus 

 Vegetar retter

35. Four Sesons Hot Pot
             Kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker og

             sopp i Szechuan chili saus og cashewnøtter

              (H, G, SO,N)

248,-

36. Tempura Grønn
              Friterte grønnsaker på Japansk vis

              med dipp

              (H, G, E, SO)

248,-