VARMRETTER

Dim Sum

1. Dim sum "Ha Gau"

       Dampet marinert scampi i rispasta

        (H, G, SO, SK)

129,-

2. Dim Sum "Siu Mai Pork"

       Svinekjøtt Dumpling

         (H, G, SO, E)

139,-

3. Fritert Wonton

       Fylt med scampi og svinekjøtt

       (H, G, SO, SK)


139,-

5. Japansk "Gyoza"

      Fylt med kylling og grønnsaker

      (H, G, SO)


139,-

139,-

6. 4stk. Små friterte dim sum

      Med scampi, svin, kylling og grønnsaker

      (H, G, SO, SK, SU)

119,-

7. Steam bun

      velg fyll, mellom:
      - Fritert kylling med chillimajo

      - Svinenakke med kimchee
      - Peking and med hoisin saus

       (H, G, SO, E)

Forretter

129,-

9. Tempura Avokado 

        Frityrstekte avokado med

        teriyaki  saus 

         (H, G, E)

10. Sprøstekt Vårrull

           Fylt med svinekjøtt og grønnsaker

            (H, G, SO, E)

85,-

11. Ristet Kamkjell

            Med blomkål purè

             (SK)

179,-

169,-

12. Tempura "Ebi Fry" Salat

            Friterte ebi reker servers med

            avokado, agurk og teryaki saus

             (H, G, SO, SK)

13. Peking And

           serveres med kinesiske

           pannekaker, agurk, vårløk og

           hoisin saus

            (H, G, SO)

139,-

14. Hval Tataki

           Lett stekt marinert hvalbiff

           med balsamico ponzu, ingefær

           og salat       

          (H, G, SO)

149,-

Supper

149,-

15. Wonton Suppe

           Wonton med scampi og

           svinekjøtt i suppe

           (H, G, SO, SK, E)

16. Miso Suppe

           Med fisk og skalldyr

            (H, G, SO, SK, B, F)

118,-

Kjøkkensjefen's Anbefalinger

268,-

81. Svinekjøtt i Sursøt Saus 

            Frityrstekt svinefilet i sursøt

            saus, servert med grønnsaker og ananas

             (H, G, E)

82. Kylling i Szechuan Saus

            Wokstek kylling i Szechuan saus

            med grønnsaker

            (H, G, E, SO)

268,-

83. Biff i Karri Saus

           Wokstek biff i karri saus med

           grønnsaker

            (H, G, E, SO)

268,-

159,-

17. Tom Yum Sjømat Suppe

             Med scampi, kamskjell og fisk

              (H, G, SO, SK, B, F)

ALLERGENER

H = hvete, G = gluten, SO = soya, SU =s ulfitter

F = fisk, SK= skalldyr, B = bløtdyr, M = melk, 

N = nøtter, E = egg, P = peanøtter, S = sitrus 

268,-

86. Oksefillet i Szechuan Saus

          Wokstek biff i Szechuan saus

          med grønnsaker

            (H, G, E, SO)

249,-

49. Stekt Nudler (biff/kylling)


503. Stekt Ris (biff/kylling)


249,-

Hovedretter

20. Scampi Ball 
             Fritert scampi med paprika, purreløk

             og. hvitløk/chilli-saus

              (H, G, SO, SK, E)

     

308,-

348,-

21. TinTin Sjømat Pot 

              Wokstekt scampi, kamskjell og fisk
              i szechuan chilli-saus

               (H, G, SO, SK, F)

22. Havets Symfoni 
              Pannestekt laks, torsk og scampi med

              hummersaus, servert med brokkoli og

              stekte poteter

               (H, G, SK, F)

388,-

23. Cha Siu
             Honning marinert svinenakke i

             Hong Kong style BBQ saus

               (H, G, SO)

288,-

24. Frityrstekt Kylling
              Med sweet chilli saus

               (H, G, SO, E)

278,-

25. Singapore Biff
              Stekte strimler av okse ytrefilet med
              løk, purreløk i søt chilli saus

               (H, G, SO, E, SE)

298,-

26. Kantonesisk Pepper Biff

        Frityrstekte strimler av okse ytrefilet

           med løk, paprika, og purreløk i

           kinesisk peppersaus.  

             (H, G, SO, E, SE)

298,-

29. Lammecarrè             

             Med sopp,  grønnsaker, 

             vilt saus og stekte mandelpoteter

            (H, G, SO)

438,-

30. Peking And
              Stekt andefilet servert med kinesiske                    pannekaker agurk, vårløk og hoisin saus

                (H, G, SO)

368,-

348,-

31. Braisert Andefilet 
              Med grønnsaker, sopp og sate saus

               (H, G, SO)

448,-

32. Lotus Spésial Tallerken

              Lammecarrrè og Indrefilet av okse

              serveres med rødvin saus, mandelpoteter,                brokkoli og asparges.

              (H,G)

403. Kylling Gong Bao

                  Kylling i Szechuan saus med

                  grønnsaker og cashewnøtter

                   (SO, N)

278,-

428,-

27. Hot pan Indrefilet av okse 
           Med grønnsaker, peppersaus og             

           bakt potet

            (H, G, SO)

407. Kam Gong Hot Pot 
                   Kylling, biff og scampi i sate saus og       

                   servers i «hot pot» med grønnsaker

                    (H, G, SO, SK)

328,-

28. Fritert Lammeside
           Serveres med kjøkkensjefens utvalgte

           grønnsaker og urte dipp

            (H, G, SO, E)

318,-

ALLERGENER

H = hvete, G = gluten, SO = soya, SU =s ulfitter

F = fisk, SK= skalldyr, B = bløtdyr, M = melk, 

N = nøtter, E = egg, P = peanøtter, S = sitrus 

 Vegetar retter

35. Four Sesons Hot Pot
             Kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker og

             sopp i Szechuan chili saus og cashewnøtter

              (H, G, SO,N)

258,-

36. Tempura Grønn
              Friterte grønnsaker på Japansk vis

              med dipp

              (H, G, E, SO)

258,-