Selskapsmeny

MENY  I

 

Forrett

Fritystekt scampi med

ananas  og sursøt saus

 

Hovedrett

Braiset Andfilet

med grønnsaker og sate saus  

***

Marinert Ytrefilet av Okse

med wokede grønnsaker i chilli sursøtsaus

 

***

Wokstekte,scampi, kylling og oksefilet

med grønnsaker og sacha saus

 

Dessert

Fritystekt Banan med vaniljeis

 

Kr 498,- pr.pers

 

 

MENY  II

 

Forrett

Ristet ferske kamskjell

med blomkålpatè

 

Hovedrett

Torskfilet og Lammercarre

med urete/hvitvin saus

og stekte mandel potet

 

Dessert

Is ala lotus

Vanilje is, loutusnøtt paté og  eggelikør

 

Kr. 528,- pr. pers

 


MENY  III

Japansk meny 

 

Forrett

"Red and White"

Sashimi med laks, kveite,

lakserogn og ponzu saus

 

Hovedrett

Today`s Sushi

Kjøkkensjefen Anbefaler

Dagens Nigiri og Maki

 

Dessert

Valgfritt fra dessertmeny

 

Kr. 528,- pr per

Selskaper:

Vi kan skreddersy meny etter dine ønsker.

Ta kontakt for å avtale meny og pris.