Dessert meny
231. Is ala lotus kr. 98,-
Vaniljeis, loutusnøtt pate og eggelikør
(E, M)
232. Sorbet kr. 98,-
med frisk frukt og gresskarpate
drenket med Cointreau
233. Hjemmelaget karamellpudding kr. 98,-
med karamellsaus
(H, G, E, M)
234. Frityrstekt banan kr. 98,-
med vaniljeis og lys sirup
(H, G, E, M)
235. Sjokolade fondant mochi med vaniljeis kr. 133,-
laget av glutious rismel med sjokolade i midten,
og servert med vaniljeis og kokos
(N, E, M)
236. Frityrstekt is kr. 125,-
med frisk frukt og sjokoladesaus
(H, G, E, M)
241. Barneis kr. 60,-
vaniljeis med sjokoladesaus
(E, M)
ALLERGENER
H=hvete, G=gluten, SO=soya, SE=sesamfrø, F=fisk, SK=skalldyr, B=bløtdyr, M=melk,
N=nøtter, E=egg, P=peanøtter