Varmretter

Foretter

 

1. Ristet ferske kamskjell kr. 90,-

med blomkålpatè

 

2. Tempura kr. 77,-

Frityrstekt scampi og grønnsaker

 

3. Dim Sum (Ha Gua) kr. 68,-

Damped marinert scampi i rispasta

 

4. Sprøstekt vårull kr. 52,-

fylt med svinekjøtt og grønnsaker

 

44. Tom Yum Sjøman Suppe kr. 79,-

med kongekrabbe, scampi og fisk

”Syrlig og skarp”

 

101.Miso Suppe kr. 67,-

med fisk og skalldyr

 

Hovedretter Kjøtt

 

12. Kam Gong Hot Pot kr.210,-

wokstekte,scampi, kylling og oksefilet

med grønnsaker og sacha saus

(kinesisk barbeque saus)

 

13. Kylling Gong Bao kr.170.-

med chasew nøtter, en berømt rett

fra Szechuan distriktet i Kina.

Mange smaker ”skarp og sterk”

 

14. Hurtigstekt Oksefilet Szechuan kr.170,-

med wokstekte grønnsaker

”Velsmakende og hot”

 

15. Canton Au Lao kr.229,-

marinert ytrefilet av okse,

grønnsaker og chili sursøt saus

 

 

 

17. Frityrstekt Lammeside kr.202,-

serveres med kjøkkensjefens utvalgte

grønnsaker og urte dipp

 

18. Svinefilet Canton kr.170,-

frityrstekt svinefilet med frisk frukt,

paprika og sursøt saus

 

19. Spare-ribs Ala Lotus kr. 177,-

soyabraisert honningkryddret

spare-ribs med Hoi Sin saus

 

20. Frityrstekt And kr. 238,-

med ananas og sursøt saus

 

49. Wokstekte nudler kr. 129,-

med kylling eller biff og grønnsaker

 

503. Stek ris kr. 129,-

med kylling eller biff og grønnsaker

 

303. Singapore Biff kr.202,-

stekt strimlet mørbrad av okse med

løk, purreløk i søt chille saus

 

 

Vegetar retter

 

21. Four Season kr. 130,-

Kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker

og sopp serveres med Hoi Sin saus

 

22. Tempura grønn kr. 140,,-

Dagens friske grønnsaker

frityrstekt på japansk

 

Barnemeny

 

40. Barnemeny kr. 75,-

Crispy kylling eller pølser med

salat og pommes frites

 

 

Hovedretter Sjøamt

 

7. Szechuan Scampi kr. 210,-

wokstekte kongereker med

hjemmelaget szechuan saus og grønnsaker

”Velsmakende og hot”

 

 

9. Lung Ha kr.264,-

”Havets delikatesse på Thai”

hummer, kamskjell, scampi og fisk

serveres med wokstekte grønnsaker i en

Thai-chili/hvitløksaus

 

10. Pannestekt tirsjefuket ned scampi kr.236,-

sautert Torskfilet og kongereker med

brokkoli, squash, asparges og

hvitvin/skaldyrsaus. Dampkokt potet

 

11. Havets Delikatesse kr. 239,,-

wokstekt scampi, kongekrabbe,

kamskjell og fiskefilet med sachi saus

(kinesisk barbeque saus)

 

43. Tempura Symfoni kr.256,-

fritert scampi, kamskjell, fisk

og grønnsaker

 

 

Set Dinner

 

23. Kinesisk Set Meny kr. 307,-

Vårull

Frityrstekte scampi

Stekt ytrefilet med sur/søt chili saus

Svinefilet med sursøt saus

Valgfri dessert fra vår dessertmeny

 

24. Ocean Set Meny kr. 325,-

Dim Sum

”Havet Symfoni ala Lotus”

Stekt laksefilet, torskfilet og kongereker

med brokkoli, asparges, kokte poteter og

hummersaus

Valgfri dessert fra vår dessertmeny

 

39. Royal Set Meny kr. 402,-

Crispy And

Ovnstekt lammecarre og torskfilet

Med dagens grønnsaker, stekte

mandelpoteter og urte/hvitvinsaus

Valgfri dessert fra vår dessertmeny

 

 

Kjøkkensjefens Anbefaler

 

25. Hot Pan Indrefilet Av Okse kr. 256,-

med grønnsaker og peppersaus

Bakt potet

 

26. Lamme Krone kr. 256,-

ovnstekt lammecarre med brokkoli,

asparges, sopp og rosmarin saus

Stekte mandelpoteter

 

27. Scampi og Biff kr.247,-

Pannestekt tiger scampi og ytrefilet

av okse med wokstekte grønnsaker

i en søt hvitløk/chili saus

 

28. Havet Symfoni Ala Lotus kr. 256,-

Stekt laksefilet, torskfilet og

tigerscampi med brokkoli, asparges i

hummer/portvin saus

Kokte Poteter