Varmretter

Takeway har 10% rabatt av orginal pris


Dim sum .                               prisen etter

                                                        rabatt

1. Dim sum «Ha Gua»                               79,-
    Dampet marinert scampi i rispasta

     (H, G, SO, SK)


2. Dim sum «Siu Mai Pork»                      79,-
    Svinekjøtt Dumpling

     (H, G, SO, SK)





Foretter

10. Sprøstekt vårrull                                 63.-
      Fylt med svinekjøtt og grønnsaker

         (H, G, SO, E)


11. Ristet Kamskjell                                 117,-
      Med blomkål purè 

        (SK)


12. Tempura «ebi fry» salat                      143,-
       Friterte ebi reker, avokado, agurk og teriyaki saus

          (H, G, SO, SK)


13. Peking And                                          117,-
      serveres med kinesiske pannekaker, agurk,
      vårløk og hoisin saus

        (H, G, SO)


14. Hval tataki                                            117,-
      Lettstekt marinert hvalbiff med balsamico ponzu,
      ingefær og grønnsaksalat

      (H, G, SO)




Supper

16. Miso suppe                                            88,-
      Med fisk og skalldyr

        (H, G, SO, SK, B, F)


17. Tom yum sjømat suppe                        88,-
       Med scampi, kamskjell og fisk

         (H, G, SO, SK, B, F)


 

Chef anbefaler

81 .   Svinekjøtt i sursøt saus                    178,-

            (H, G, E)


82.    Kylling i szechuan saus                     178,-

           (H, G, E, SO)


83.    Biff i karri saus                                   178,-

            (H, G, E)


86.    Hurtigstekt oksefilet  szechuan        178,-

           (H, G, E, SO)


503.  Stekt Ris  (biff eller kylling)               162,-

           (E)


49.  Stekt Nudler (biff eller kylling)            162,-

           (H, G, E, SO)


Hovedretter                              prisen etter .                                                 rabatt                        



21. TinTin sjømat pot                         260,-                                

       wokstekt scampi, kamskjell og fisk
       i szechuan chilli-saus

         (H, G, SO, SK, F)



23. Cha Siu                                        241,-
      Marinert svinenakke og honning saus

       (H, G, SO)


24. Frityrstekt Kylling                       223,-
      Med sweet chilli saus

        (H, G, SO, E)


25. Singapore Biff                             250,-
      Stekte strimler av okse ytrefilet med
      løk, purreløk i søt chilli saus

        (H, G, SO, E)


26. Malaysia Biff                                277,-
      Tynne skiver av okse indrefilet med
       dagens grønnsaker og satè saus

        (H, G, SO, E, P, N)


27. Hot pan Indrefilet av okse         304,-
       Med grønnsaker, peppersaus og bakt potet

        (H, G, SO)


28. Fritert Lammeside                     250,-
      Serveres med kjøkkensjefens utvalgte    

      grønnsaker og urte dipp

        (H, G, SO, E)


29. Lammecarrè                              304,-
      Med sopp,dagens grønnsaker, vilt saus og
       stekte mandelpoteter

        (H, G, SO)


30. Peking And                                277,-
      Stekt andefilet servert med kinesiske

      pannekaker agurk, vårløk og hoisin saus

        (H, G, SO)


31. Brasssert Andefilet                      268,-
      Med dagens grønnsaker, sopp og sate saus

        (H, G, SO)



Vegetar retter

35. Four Sesons Hot Pot                 169,-
      Kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker og
      sopp i chilli saus

        (H, G, SO)


36.Tempura Grønn                           178,-
     Friterte grønnsaker på Japansk vis med dipp

        (H, G, SO)




 


ALLERGENER


H=hvete, G=gluten, SO=soya, SU=sulfitter

F=fisk, SK=skalldyr, B=bløtdyr, M=melk, 

N=nøtter, E=egg, P=peanøtter