Varmretter

Foretter

 

1. Ristet ferske kamskjell kr. 90,-

med blomkålpatè

 

2. Tempura kr. 77,-

Frityrstekt scampi og grønnsaker

 

3. Dim Sum (Ha Gua) kr. 60,-

Damped marinert scampi i rispasta

 

4. Sprøstekt vårull kr. 52,-

fylt med svinekjøtt og grønnsaker

 

5. Red & White (new style sashimi) kr. 103,-

Laks og kveite med ponzu saus

 

6. Crispy And kr. 103,-

fritert and, serveres med kinesiske

pannekaker og Hoi Sin saus

 

44. Tom Yum Sjøman Suppe kr. 79,-

med kongekrabbe, scampi og fisk

”Syrlig og skarp”

 

101.Miso Suppe kr. 67,-

med fisk og skalldyr

 

Hovedretter Kjøtt

 

12. Kam Gong Hot Pot kr.202,-

wokstekte,scampi, kylling og oksefilet

med grønnsaker og sacha saus

(kinesisk barbeque saus)

 

13. Kylling Gong Bao kr.153.-

med chasew nøtter, en berømt rett

fra Szechuan distriktet i Kina.

Mange smaker ”skarp og sterk”

 

14. Hurtigstekt Oksefilet Szechuan kr.153,-

med wokstekte grønnsaker

”Velsmakende og hot”

 

15. Canton Au Lao kr.230,-

marinert ytrefilet av okse,

grønnsaker og chili sursøt saus

 

16. Ytrefilet Lam Ala Peking kr. 239,-

marinert lammefilet med

dagens grrønnsaker og Hoi Sin saus

 

17. Frityrstekt Lammeside kr.178,-

serveres med kjøkkensjefens utvalgte

grønnsaker og urte dipp

 

18. Svinefilet Canton kr.153,-

frityrstekt svinefilet med frisk frukt,

paprika og sursøt saus

 

19. Spare-ribs Ala Lotus kr. 178,-

soyabraisert honningkryddret

spare-ribs med Hoi Sin saus

 

20. Frityrstekt And kr. 230,-

med ananas og sursøt saus

 

49. Wokstekte nudler kr. 100,-

med kylling eller biff og grønnsaker

 

503. Stek ris kr. 100,-

med kylling eller biff og grønnsaker

 

Vegetar retter

 

21. Four Season kr. 127,-

Kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker

og sopp serveres med Hoi Sin saus

 

22. Tempura grønn kr. 136,-

Dagens friske grønnsaker

frityrstekt på japansk

 

Barnemeny

 

40. Barnemeny kr. 65,-

Crispy kylling eller pølser med

salat og pommes frites

 

 

Hovedretter Sjøamt

 

7. Szechuan Scampi kr. 197,-

wokstekte kongereker med

hjemmelaget szechuan saus og grønnsaker

”Velsmakende og hot”

 

 

8. Frityrstekt Hummer og Scamp kr. 256,-

serveres med frisk salat

og sursøt saus

 

9. Lung Ha kr.264,-

”Havets delikatesse på Thai”

hummer, kamskjell, scampi og fisk

serveres med wokstekte grønnsaker i en

Thai-chili/hvitløksaus

 

10. Breiflabb Royal kr. 236,-

sautert breiflabb og kongereker med

brokkoli, squash, asparges og

hvitvin/skaldyrsaus. Dampkokt potet

 

11. Havets Delikatesse kr. 219,-

wokstekt Tigerscampi, kongekrabbe,

kamskjell og fiskefilet med sachi saus

(kinesisk barbeque saus)

 

43. Tempura Symfoni kr.256,-

fritert scampi, kamskjell, fisk

og grønnsaker

 

 

Set Dinner

 

23. Kinesisk Set Meny kr. 307,-

Vårull

Frityrstekte scampi

Stekt ytrefilet med sur/søt chili saus

Svinefilet med sursøt saus

Valgfri dessert fra vår dessertmeny

 

24. Ocean Set Meny kr. 325,-

Dim Sum

”Havet Symfoni ala Lotus”

Stekt laksefilet, breiflabb og tigerscampi

med brokkoli, asparges, kokte poteter og

hummersaus

Valgfri dessert fra vår dessertmeny

 

39. Royal Set Meny kr. 402,-

Crispy And

Ovnstekt lammecarre og breiflabb

Med dagens grønnsaker, stekte

mandelpoteter og urte/hvitvinsaus

Valgfri dessert fra vår dessertmeny

 

 

Kjøkkensjefens Anbefaler

 

25. Hot Pan Indrefilet Av Okse kr. 256,-

med grønnsaker og peppersaus

Bakt potet

 

26. Lamme Krone kr. 256,-

ovnstekt lammecarre med brokkoli,

asparges, sopp og rosmarin saus

Stekte mandelpoteter

 

27. Scampi og Biff kr.247,-

Pannestekt tiger scampi og ytrefilet

av okse med wokstekte grønnsaker

i en søt hvitløk/chili saus

 

28. Havet Symfoni Ala Lotus kr. 256,-

Stekt laksefilet, breiflabb og

tigerscampi med brokkoli, asparges i

hummer/portvin saus

Kokte Poteter

 

29. T-Bone Steak kr.230,-

350 gr T-bone steak med

rosepeppersaus og bakt potet