Varmretter

Foretter

 

1. Ristet ferske kamskjell kr. 105,-

med blomkålpatè

 

2. Tempura kr. 90,-

Frityrstekt scampi og grønnsaker

 

3. Dim Sum (Ha Gua) kr. 80,-

Damped marinert scampi i rispasta

 

4. Stor Sprøstekt vårull kr. 60,-

fylt med svinekjøtt og grønnsaker

 

6. Crispy And kr. 120,-

fritert and, serveres med kinesiske

pannekaker og Hoi Sin saus

 

44. Tom Yum Sjøman Suppe kr. 92,-

med kongekrabbe, scampi og fisk

”Syrlig og skarp”

 

45. Pekingand maki kr. 120,-

Fritert and med vårløk agurk

og hoi sin sas

 

101. Miso suppe kr, 78,-

med fisk og skalldyr

 

300. Mount Fuji Maki . kr. 150,-

Fritert med salat og avocado,

kermost inni toppes med laks,

chillimajones og jordbær

 

 

301. Peking and kr. 120,-

Stekt andefilet serveres med kinesiske

pannekaker, agurk, purreløk,

hoi sin saus

 

 

Hovedretter Kjøtt

 

12. Kam Gong Hot Pot kr. 235,-

wokstekte,scampi, kylling og oksefilet

med grønnsaker og sacha saus

(kinesisk barbeque saus)

 

13. Kylling Gong Bao kr. 198.-

med chasew nøtter, en berømt rett

fra Szechuan distriktet i Kina.

Mange smaker ”skarp og sterk”

 

14. Hurtigstekt Oksefilet Szechuan kr. 198,-

med wokstekte grønnsaker

”Velsmakende og hot”

 

15. Canton Au Lao kr. 268,-

marinert ytrefilet av okse

grønnsaker og chili sursøt saus

 

17. Frityrstekt Lammeside kr.208,-

serveres med kjøkkensjefens utvalgte

grønnsaker og urte dipp

 

18. Svinefilet Canton kr.198,-

frityrstekt svinefilet med frisk frukt,

paprika og sursøt saus

 

19. Spare-ribs Ala Lotus kr. 208,-

soyabraisert honningkryddret

spare-ribs med Hoi Sin saus

 

20. Frityrstekt And kr. 268,-

med ananas og sursøt saus

 

303. Singapore Biff . kr.238,-

Stekt strimlet mørbrad av okse

med løk, purreløk i søt chile saus

 

310. Peking and kr. 270,-

Stket andefilet serverse med kinesiske

pannekaker, agurk og purreløk,

hoi sin saus

 

49. Wokstekte nudler kr. 139,-

med kylling eller biff og grønnsaker

 

503. Stek ris kr. 139,-

med kylling eller biff og grønnsaker

 

 

Vegetar retter

 

21. Four Season kr. 148,-

Kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker

og sopp serveres med Hoi Sin saus

 

22. Tempura grønn kr. 158,-

Dagens friske grønnsaker

frityrstekt på japansk

 

 

Barnemeny

 

40. Barnemeny kr.88,-

Crispy kylling eller pølser med

salat og pommes frites

 

Hovedretter Sjømat

 

7. Szechuan Scampi kr. 230,-

wokstekte kongereker med

hjemmelaget szechuan saus og grønnsaker

”Velsmakende og hot”

 

 

8. Frityrstekt Hummer og Scampi kr. 298,-

serveres med frisk salat

og sursøt saus

 

9. Lung Ha kr. 308,-

”Havets delikatesse på Thai”

hummer, kamskjell, scampi og fisk

serveres med wokstekte grønnsaker i en

Thai-chili/hvitløksaus

 

10. Pannestekt torskefilet med scampi kr. 275-

sautert torskefilet og reker med

brokkoli, squash, asparges og

hvitvin/skaldyrsaus. Dampkokt potet

 

11. Havets . Delikatesse . kr. 278,-

wokstekt scampi, kongekrabbe,

kamskjell og fiskefilet med sachi saus

(kinesisk barbeque saus)

 

43. Tempura Symfoni kr. 298,-

fritert scampi, kamskjell, fisk

og grønnsaker

 

304. Red & white kr. 268.-

Fritystekt torskefilet of stekt laksefilet

med søt chilli saus og hvitvin/fiske saus

sereres med Asparges, broccoli

og koktepotet

 

 

Set Dinner

 

23. Kinesisk Set Meny kr. 358,-

Vårull

Frityrstekte scampi

Stekt ytrefilet med sur/søt chili saus

Svinefilet med sursøt saus

Valgfri dessert fra vår dessertmeny

 

24. Ocean Set Meny kr. 378,-

Dim Sum

”Havet Symfoni ala Lotus”

Stekt laksefilet, breiflabb og tigerscampi

med brokkoli, asparges, kokte poteter og

hummersaus

Valgfri dessert fra vår dessertmeny

 

39. Royal Set Meny kr. 468,-

Crispy And

Ovnstekt lammecarre og breiflabb

Med dagens grønnsaker, stekte

mandelpoteter og urte/hvitvinsaus

Valgfri dessert fra vår dessertmeny

 

 

 

 

Kjøkkensjefens Anbefaler

 

25. Hot Pan Indrefilet Av Okse kr. 298,-

med grønnsaker og peppersaus

Bakt potet

 

26. Lamme Krone kr. 298,-

ovnstekt lammecarre med brokkoli,

asparges, sopp og rosmarin saus

Stekte mandelpoteter

 

27. Scampi og Biff kr.288,-

Pannestekt tiger scampi og ytrefilet

av okse med wokstekte grønnsaker

 

28. Havet Symfoni Ala Lotus kr. 298,-

Stekt laksefilet, torskfilet og

scampi med brokkoli, asparges i

hummer/portvin saus

Kokte Poteter

 

302. Hot Pan Pepper biff ala Asia kr.288,-

med scampi spyd

Marinert ytrefilet av okse serveres

med løk, purreløk og paprika

Kinesisk pepper saus

 

305. Stekt mørbrad av rein kr. 368,-

med sopp, broccoli og stekte

mandelporte. Vilt saus

 

311. Hak Chiu Thai Ratta . kr.298,-

Pannestekt andefilet og frityrstekt

scampi serveres med kjøkkensjefens

utvalgte grrønnsaker og søt thai

chilli saus