Varmretter


Dim sum

1. Dim sum «Ha Gua»                               88,-
    Dampet marinert scampi i rispasta


2. Dim sum «Siu Mai Pork»                       88,-
    Svinekjøtt Dumpling


3. Wonton                                                   88,-
    Reker og svinekjøtt med vårløk og soya


4. Bean curd skin roll                                98,-
    Reker, sopp,bambusskudd og østersaus


5. Japansk «Goyza»                                  98,-
    Fylt med sjømat og grønnsaker


6. 4 stk. Små friterte dim sum                  98,-
   Med scampi, svin, kylling og grønnsaker


7. «steam bun`s» (pr.stk)                          88,-
    velg fyll, mellom:
   - Fritert kylling med chillimajo

   - Svinenakke med kimchee
   - Peking and med hoisin saus


8. Dim sum «tapas»                                 240,-
    1 Steam bun, 2 Ha Gua, 2 Siu Mai og
    4 små friterte dim sum



Foretter

10. Sprøstekt vårrull                                 70,-
      Fylt med svinekjøtt og grønnsaker


11. Ristet Kamskjell                                 130,-
      Med blomkål purè


12. Tempura «ebi fry» salat                      159,-
       Friterte ebi reker, avokado, agurk og teryaki saus


13. Peking And                                          130,-
      serveres med kinesiske pannekaker, agurk,
      vårløk og hoisin saus


14. Hval tataki                                            130,-
      Lettstekt marinert hvalbiff med balsamico ponzu,
      ingefær og grønnsaksalat




Supper

15. Wonton suppe                                      98,-
      Stekt wonton med reker og svinkjøtt i buljong


16. Miso suppe                                            98,-
      Med fisk og skalldyr


17. Tom yum sjømat suppe                        98,-
       Med scampi, kamskjell og fisk


 

Chef anbefaler

81 .   Svinekjøtt i sursøt saus                    198,-


82.    kylling i szechuan saus                     198,-


83.    Biff i karri saus                                   198,-


84.    Szechuan Biff noodle                         220,-


85.   Tom Yum noodle                                  240,-


86.    Hurtigstekt oksefilet  szechuan        198,-


503.  Stekt Ris  (biff eller kylling)               180,-


49.  Stekt Nudler (biff eller kylling)            180,-


 

Hovedretter 

20. Scampi ball                                   268,-
      Fritert scampi med paprika, purreløk og
      hvitløk/chilli-saus


21. TinTin sjømat pot                         289,-                                               
      wokstekt scampi, kamskjell og fisk
       i szechuan chilli-saus


22. Kam Low Wonton                        289,-
      Fisk og skalldyrs symfoni med sursøt saus,
      grønnsaker og fritert wonton


23. Cha Siu                                        268,-
      Marinert svinenakke og honning saus


24. Frityrstekt Kylling                       248,-
      Med sweet chilli saus


25. Singapore Biff                             278,-
      Stekte strimler av okse ytrefilet med
      løk, purreløk i søt chilli saus


26. Malaysia Biff                                308,-
      Tynne skiver av okse indrefilet med
       dagens grønnsaker og satè saus


27. Hot pan Indrefilet av okse         338,-
       Med grønnsaker, peppersaus og bakt potet


28. Fritert Lammeside                     278,-
      Serveres med kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker
       og urte dipp


29. Lammecarrè                              338,-
      Med sopp,dagens grønnsaker, vilt saus og
       stekte mandelpoteter


30. Peking And                                308,-
      Stekt andefilet servert med kinesiske pannekaker
      agurk, vårløk og hoisin saus


31. Brassert Andefilet                      298,-
      Med dagens grønnsaker, sopp og sate saus



Vegetar retter

35. Four Sesons Hot Pot                 188,-
      Kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker og
      sopp i chilli saus


36.Tempura Grønn                           198,-
     Friterte grønnsaker på Japansk vis med dipp


Combo Meny 

40. Kinesisk Tapas 1

      Dim sum «Siu Mai Pork»
      Tempura «ebi fry» salat
      Svinekjøtt i Sursøt saus
      Kylling i Karri saus
      Biff i Szechuan chilli saus

      Min. 2 pers.                                     308,- p.p.

 

41. Kinesisk Tapas 2

      Dim sum «Ha Gua»          
      Tempura «ebi fry» salat

      Cha Siu
      Fritert Lammeside
      Singapore Biff

      Min. 2 pers.                                     368,- p.p.

 

42 .Royal Tapas Kombo

      Peking And
      Tempura «ebi fry» salat
      Kam Low Wonton
      Malaysia Biff
      Lammecarrè

      Min. 2 pers.                                     428,- p.p.

 

 

43. Sushi Tapas

      Friterte Dim Sum
      8 biter Sashimi
      8 biter Crispy Tempura Maki
      8 biter Nigiri

      Min. 2 pers.                                     380,- p.p.

 

50. Kjøkkensjefen`s Set Meny

       Forrett:  Sushikokken`s utvalg av sushi og sashimi

       Mellomrett:  Dim Sum Kurv

       Hovedrett:  Malaysia biff
                          Svinekjøtt i Sursøt saus
                          Fritert Lammeside
                          Stekt Ris

        Dessert: Dagens Overraskelse

        Min. 2 pers.                                     588,- p.p.