Selskapsmeny

MENY I

 

Forrett

Fritystekt scampi med

ananas og sursøt saus

 

Hovedrett

Braiset Andfilet

med kinesisk fruktvin saus

 

***

Marinert Ytrefilet av Okse

med wokede grrønnsaker i en chilli sursøtsaus

 

***

Wokstekte,scampi, kylling og oksefilet

med grønnsaker og sacha saus

 

Dessert

Fritystekt Banan med vaniljeis

 

Kr 368,- pr.pers

 

 

MENY II

 

Forrett

Ristet ferske kamskjell

med blomkålpatè

 

Hovedrett

Breiflabbfilet og Lammercarre

med urete/hvitvin saus

og stekte mandel potet

 

Dessert

Is ala lotus

Vanilje is, loutusnøtt paté og eggelikør

 

Kr. 438,- pr pers

 

MENY III

Meny Royal

 

Forrett

Gratinert kongekrabbe

med urte og hvitløk

 

Mellomrett

Peking And med risplater

 

Hovedrett

Hjortefilet med viltsaus

stekte mandel poteter

 

Dessert

Hjemmelaget Karamellpudding

 

Kr. 548,- pr pers

 

 

MENY IV

Japanese Menyforslag

 

Forrett

"Red and White"

Sashimi med laks, kveite,

lakserogn og ponzu saus

 

Hovedrett

Today`s Sushi

Kjøkkensjefen Anbefaler

Dagens Nigiri og Maki

 

Dessert

Valgfritt fra dessertmeny

 

Kr.428,- pr per

Selskaper:

Vi kan skreddersy meny etter dine ønsker.

Ta kontakt for å avtale meny og pris.